Begin 2005 werd de eenmanszaak MixTech opgericht gespecialiseerd in machines voor bulk handling, solids handling en mechanische waterzuivering. 

Na een succesvolle opstart, werd twee jaar later de vennootschap Bulk & Solids Handling, kortweg BSH bvba opgericht. 

Als exclusieve vertegenwoordiger voor België en Luxemburg levert BSH bvba alle producten uit het gamma van de volgende Italiaanse constructeurs wat betreft Bulk & Solids Handling : MIX Srl , POFER, Definitive Innovation, Venanzetti en Young-Massa. 

Daarnaast heeft BSH bvba eveneens de exclusieve vertegenwoordiging voor België en Luxemburg van de firma Definitive Ecology, gespecialiseerd in de mechanische voorbehandeling van afvalwater. 

Voor speciale transportschroeven zoals uitvoering volgens ATEX zone 20 inwendig en zone 21/22 uitwendig werkt de firma BSH bvba samen met de Duitse constructeur SHA GmbH. 

Ook de Franse constructeur ISERCO, leverancier van trilbodems, big-bag losstations en vulstations wordt in België vertegenwoordigd door BSH bvba. 

Gebaseerd op een ervaring van bijna 20 jaar is BSH bvba de geschikte partner om u te helpen bij het bepalen van de geschikte machine of component voor installaties voor droge stofbehandeling en de mechanische voorbehandeling van afvalwater.

BSH BVBA

Heirweg 200

9270 Laarne

BTW/TVA BE 0885.553.580

tel. +32 (0)9/329.57.92

fax. +32 (0)9/328.35.64

info@bsh-bvba.be

www.bsh-bvba.be